Múzeumok Éjszakája Kecskemét

A Múzeumok Éjszakája a közgyűjtemények a művészetek a kultúra ünnepe szerte a világon. Igazán változatos tematikákkal készült idén a Kecskeméti Katona József Múzeum a Múzeum Éjszakájára.


Kozzeteve Itt Strandok Ejszakaja 2015

Tartalmazza a helyszínek programjait elérhetőségüket és segít a tájékozódásban.

. Múzeumok Éjszakája 2022 - KKJM Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely Kecskemét 20220625. Töltse le a város hivatalos audio túráit és offl ine térképét a mobiljára. Eredetét a szentpétervári fehér éjszakákhoz és az újraegyesített Berlin 1997-es zárórán túli múzeumi nyitva tartásához egyaránt kötik.

5 hours agoMúzeumok Éjszakája Debrecenben. Programok június 25-én a Múzeumok Éjszakáján a könyvtárban. Múzeumok Éjszakája Kecskemét programot vagy telepítse az alábbi QR kódok segítségével.

Hasznos segítség a Múzeumok Éjszakája - Kecskemét rendezvény minden látogatójának. 20 éves a Múzeumok Éjszakája. Ráadásul kerek az évforduló 20 éves a Múzeumok Éjszakája.

Kecskemét egy járási székhely. A hagyományokhoz híven a megyei könyvtár is csatlakozott a Múzeumok Éjszakája kecskeméti programjához. Palacsintázás a Wojtylában.

Az ország legnagyobb és legnépszerűbb kulturális rendezvényét a Múzeumok Éjszakáját a nyári napfordulóhoz legközelebb eső hétvége szombatján június. Múzeumok Éjszakája 2022 Kecskemét retro busz kulturális kavalkád programok. Akira Manera Duó koncert a Magyar Nemzeti Múzeumban.

Az országos programsorozathoz már a kezdetek óta így most is csatlakoztak. Így változnak a jegy- és bérletárak július 1-től a Kecskeméti Fürdőben. Bozsó Gyűjtemény 1800-2400 Bozsó Gyűjtemény 6000 Kecskemét Klapka u.

Hasznos segítség a Múzeumok Éjszakája - Kecskemét rendezvény minden látogatójának. Egyes helyszínek csak előre bejelentkezés esetén látogathatók. Elektronikus programfüzet amelyet mobilinternet nélkül is teljes értékűen tud használni.

Előfordulhat hogy jelenleg még nem vagy csak részben töltötte fel a programját de a tartalom minden nap frissül ezért érdemes újra megpróbálni egy későbbi időpontban. A kiállítóterek és gyűjtemények koncertekkel tárlatvezetésekkel interaktív eseményekkel családi. Museumhu - magyar múzeumok honlapja.

Kecskemét intézményei is csatlakoznak a Múzeumok Éjszakája idei rendezvénysorozathoz. 76324-625 76417-130 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. A Cifrapalotában 18 órától a.

Csávoly vonatkozásában idéztük fel az 1980-as évek letűnt hangulatát. Múzeumok Éjszakája 2022 - Kamalduli Remeteség Majk Oroszlány-Majkpuszta. A Déri téren fiatalokkal családosokkal és idősekkel egyaránt találkozhattunk a legkisebbek arca szinte csillogott hogy a szabadban lehetnek.

Igazi programdömpinggel készül a múzeum Afrika honvédség gyógynövények. Kecskemét Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája 2022 Hanga István óragyűjtemény Cifrapalota. Múzeumok Éjszakája Kecskemét programot vagy telepítse az alábbi QR kódok segítségével.

Éttermünk a Kecskeméti fürdőben található ahol szolgáltatásainkat bárki igénybe veheti nem csak a fürdő vendégei. Dusnokon ülésezett a megyei közgyűlés. Az éjszaka amikor minden életre kel.

Fergeteges gyerekeknek és felnőtteknek szóló programokkal készülnek mely egész napos kikapcsolódási lehetőséget nyújt minden korosztály számára. A Múzeumok Éjszakája idén ismét hagyományos programokkal várja Önöket országszerte de természetesen az online térben is számíthatnak tárlatvezetésekre virtuális túrákra vagy filmekre a múzeumok hűséges rajongói. Elektronikus programfüzet amelyet mobilinternet nélkül is teljes értékűen tud használni.

6000 Kecskemét Kossuth tér 1. KKJM Orvos- és Gyógyszerészettörténeti Gyűjtemény. Kiállítás roll-up anyagát Kecskemét város tekintetében kiegészítette.

Az ország legnagyobb kulturális rendezvénye a Múzeumok Éjszakája a nyári napfordulóhoz legközelebb eső hétvégén szombaton azaz idén június 25-én lesz immár huszadik alkalommal. Read reviews compare customer ratings see screenshots and learn more about Múzeumok Éjszakája Kecskemét. Download Múzeumok Éjszakája Kecskemét and enjoy it on your iPhone iPad and iPod touch.

Tartalmazza a helyszínek programjait elérhetőségüket és segít a tájékozódásban. Kiskunfélegyháza és egy tanyaközpont. ANDROID-ALKALMAZÁS Fedezze fel Kecskemétet.

Késő délután már nem volt hőség így Papp Csenge és családja úgy gondolta itt az ideje hogy nyakukba vegyék a belvárost. A jegymester oldalon rendelt jegyek átvehetők a jegymester központi jegyirodájában. 2022-ben Kecskeméten több mint 15 helyszínen kerül megrendezésre a Múzeumok Éjszakája.

Az idei Múzeumok Éjszakája rendezvényre levéltárunk a Bács-Kiskun megye 1984-ben c. 1065 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 31 kérhetőek foxposttal június. Retro busszal indult a Múzeumok Éjszakája Kecskeméten.

Vidéken a fővárosinál is nagyobb mértékben emelkedtek az albérletárak. Töltse le a város hivatalos audio túráit és offl ine térképét a mobiljára. ANDROID-ALKALMAZÁS Fedezze fel Kecskemétet.

Szkleroderma Világnap Kecskeméten. A budapesti Múzeumok Éjszakája belépőjegy-karszalagok megvásárolhatók a programban résztvevő budapesti múzeumokban és helyszíneken valamint a jegymesterhu weboldalon is. Előfordulhat hogy jelenleg még nem vagy csak részben töltötte fel a programját de a tartalom minden nap frissül.


Kecskemeti Elmenyfurdo Es Csuszdapark Kepek Termalfurdo Hu Travel Fun Slide Fun


Pin On Magyar Szecesszio


Kozzeteve Itt Kecskemet


Kozzeteve Itt Kecskemet


Kozzeteve Itt Furduk


Mi Camino 2013 7 Nap Ventosa Azofra 16 4 Km 2013 Julius 9 Kedd Nap Country Roads Julius


Jazzfovaros 90 Zenesz Lep Szinpadra A Kecskemeti Csaladi Fesztivalon Baseball Cards Movies Poster


Szecesszio Magyar Epiteszet Alkotasai Markus Geza Cifrapalota Kecskemet Alfold Hungary Budapest Hungary Kecskemet Budapest


Pin On Earth


Pin On Migs


Muzeumok Ejszakaja Harmincegy Helyszinen Tobb Szaz Programbol Valaszthattunk Kecskemeten Street View Scenes Concert


Kecskemeti Elmenyfurdo Es Csuszdapark Kepek Termalfurdo Hu Thermal Bath Trip Planning Pool


Kozzeteve Itt Kecskemet


Pin On Viztarozok Furdok


Kunsagi Major Kerekegyhaza Hungary Heart Of Europe House Styles


Mi Camino 2013 7 Nap Ventosa Azofra 16 4 Km 2013 Julius 9 Kedd Nap Country Roads Julius


Kozzeteve Itt Kecskemet


Eskuvoi Helyszin Kecskemeten Sidewalk


Kozzeteve Itt Muveszet

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel